“Иска ми се никога да не бях те срещала Това едно

...
 “Иска ми се никога да не бях те срещала
Това едно
Коментари Харесай

10 неща, които никога не бива да казвате на партньора си

  “Иска ми се в никакъв случай да не бях те срещала ”

Това едно изречение отхвърля стремително всички красиви моменти, които сте прекарали с колегата си. Изведнъж той ще стартира да се чуди дали всички времена, които сте прекарали дружно, са били безсмислени и повярвайте ни, това не е хубаво!

 

“Мразя те! ”

„ Омраза “ е доста много мощна дума и когато си влюбен в някого, не можеш да го мразиш и това е реалност. Използването на толкоз мощни думи единствено ще отслаби връзката ви и ще накара колегата ви да се усеща печален и нерешителен. Когато мъжът ви споделя обидни неща, допустимо е да го запомните дълго време и това просто не е една от фразите, които в миналото желаете да си спомните. Да, може да сте смутени, може да не ви хареса нещо, което е направил, само че не го ненавиждате като персона.

 

“Никога повече няма да ти се доверя ”

Не изразявайте проблемите си с доверието толкоз искрено. Кажете му, че ви е мъчно да се отърсите от някои усеща, само че не го казвайте по толкоз жесток метод.

 

“Иска ми се да съм с него, вместо с теб ”

Това несъмнено е едно от нещата, които не би трябвало да казвате на мъжа до себе си. Това може да го накара да почувства, че сте го избрали като някакъв компромис и че към момента желаете да сте с някой различен. Наистина ли желаете да го нараните по този метод?

 

“Никога не си ме правил щастлива ”

Дори и вие знаете, че това безусловно не е правилно! Значи всички тези времена, когато се радвахте на дребните му жестове и се смеехте на шегите му бяха фарс? 

“Не мога да претърпявам, когато ме докоснеш! ”

След като тези думи излязат един път от устата ви, доста откакто бурята завърши, всякога, когато двамата се целунете или вършиме обич, това ще повдигне преграда в съзнанието на колегата ви.Той ще се пита дали в действителност сте го имали поради. Не отнемайте посред ви по подобен метод.

 

“Не мога да претърпявам да те виждам! ”

Това ще остави незабравим отпечатък в съзнанието му. Неизбежно ще нараните колегата си, като му кажете, че лицето му ви припомня за всички неприятни неща сред вас двамата. Той ще се чуди дали, когато му се усмихнете, това е подправено.

 

“Излъгах те, когато… ”

Естествен инстинкт е да искаш да казваш най-лошите неща, когато си сърдит на колегата си, тъй като това е и времето, в което те боли и искаш да си го върнеш. Така че от време на време изкопавате измами от предишното, единствено с цел да им го хвърлите в лицето. Но помнете, че откакто това злобно самопризнание излезе от устата ви, НИКОГА няма да можете да го вземете назад.

 

Всякакъв тип обидни думи

Използването на афектиран език просто ви смъква до доста ниско равнище и в действителност не реализира, нищо с изключение на дребни мъчителни стрели за индивида пред вас. След като ядат ви мине, ще съжалявате, само че обидата у този, който сте засегнали, ще остане. 

 

Коментари за физическите му дефекти

Всеки има нещо по тялото си, което не харесва и му е комплекс. Тъй като двамата споделяте интимна връзка, има възможност да знаете ахилесовата му пета. Но потреблението му като оръжие на пострадване, когато сте ядосани, единствено ще аргументи белези за цялостен живот върху душeвността на другия, тъй като той постоянно е считал, че го обичате макар тези дефекти. А белезите от такива обидни думи рядко се лекуват.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР